Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Історико-культурний екомаршрут “Волинський спадок”

Дата: 21.07.2021 15:33
Кількість переглядів: 620

Фото без опису

Громадська організація «Волинська фундація» в партнерстві з громадською організацією «Українська природоохоронна група» та  за підтримки Українського культурного фонду вийшла на завершальний етап реалізації проєкту «Історико-культурний екомаршрут «Волинський спадок».
Сьогодні, 21 липня 2021 року, в селищі Олика відбулась презентація історико-культурного екомаршруту “Волинський спадок”. З вітальним словом до присутніх звернулася секретар Олицької селищної ради Тетяна Чирко
Історико-культурний екомаршрут “Волинський спадок” — це туристичний маршрут, який буде прокладений за міжнародними стандартами ознакування та  пролягатиме територіями п’яти суміжних громад Волинської та Рівненської областей: Цуманська та Олицька громади Волинської області, Клеванська, Деражненська та Зорянська громади Рівненської області.

Протяжність маршруту близько 150 км. та включатиме в себе об'єкти історико-культурної спадщини та природно-заповідного фонду.

Через територію Олицької територіальної громади маршрут проходить через населені пункти: Олика, Залісоче,Горянівка, Дідичі, Одеради, Дерно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень