Олицька громада

Волинська область, Луцький район

Проведено толоку на території Олицького замку

Дата: 11.06.2021 19:10
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

Сьогодні , 11 червня 2021  року працівниками Олицької селищної ради, колективи шкіл смт Олика, сіл Залісоче, Дідичі та представниками установ та організацій територіальної громади було проведено толоку по благоустрою Олицького замку та призамкової території. Всі активно долучилися до гарної справи. Розчищено доріжки, підкошено траву, зелені насадження та зроблено ще багато справ по благоустрою території.

Селищний голова Олександр Прендецький висловлює щиру вдячність усім небайдужим жителям та гостям нашої громади, які беруть активну участь у роботах до підготовки фестивалю Олицька ПЕРЕБЕРІЯ, який відбудеться 28 червня 2021 року. Початок о 14 год.

Отже, декілька слів саме про захід, який відбудеться зовсім скоро. Фестиваль «Олицька ПЕРЕБЕРІЯ» має на меті презентувати містечко Олику, як гостинне, туристичне місце з багатою історією та перспективним майбутнім.

Організатори фестивалю докладають зусиль, щоб сформувати принципово новий культурний простір, підкріплений народознавчою та історичною базою. Фестиваль має за мету створити платформу для інтеркультурного діалогу, залучивши різні хронологічні та етнічні пласти української культури  сформувавши діалог між минулим та сучасністю. В межах фестивалю працюватимуть такі напрямки: музика, література,  лекторій, культура, театр, туризм, ярмарок.

28 червня на вас чекає міжкультурний діалог і традиції різних періодів історії містечка. Музика, література, презентація книг, лекторій, лицарські бої, художній пленер, екскурсії, культура, театр, квести, ярмарок, флеш-моб «Коловорот життя» та парад епох.

На вас чекає яскраве дійство, яке сколихне не лише Олику, залишить душевні спогади та приємні враження!

Отож, слідкуйте за новинами!

Програму Фестивалю буде оголошено незабаром!

https://rada.info/upload/users_files/04333879/17096a78c89802ed815c003ef9e3daac.rar



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень